Замість тисячі реклам - один неймовірний відгук глядачки-мами про "Різдвяну рукавичку"

Найближчі вистави

Вчора наш театр розпочав новорічну кампанію. Стартували виставою "Різдвяна рукавичка". Ця зимова чудасія припадає до душі і малим, і дорослим, проймає своєю теплотою та дарує справжній затишок серцю у найказковішу пору року. 

Справжнє диво вчора і сьогодні відчули наші перші глядачі  перших святкових вистав. І ви не зволікайте - приходьте.  

А для стимулу - не полінуйтеся прочитати чудові теплі слова глядачки-мами, яка після вистави частинку цього свята взяла з собою: 

"Чи рекомендую я? Я просто у захваті. Передайте вітання усім акторам та режисеру. Це найкраще, що я бачила у вас. А я дуже прискіпливий критик. Чому варто відвідати виставу з дітками? Зараз опишу свої відчуття та враження. Уявіть, що ви потрапляєте до лісу взимку. Навколо вас хитаються голі гілки і свистить вітер. Це дійсно відчувається у виставі. Ви чуєте давній спів десь з середини себе. З духу предків. Я вражена як різдвяні колядки вплетені у мереживо казки. Багато роботи із залом, діти нишпорили по закутках в пошуках мишачої нірки та допомагали акторам як могли. Цікаві рішення по реквізиту та головним героям. Не було дурних плоских жартів. Все було побудовано саме на магії казки. Це справжній культурний рівень. Нарешті. ДЯКУЮ ВАМ !!! Тепер цим можна пишатися по справжньому, що у нас в Україні роблять найкращі театральні постановки....". 

(детальніше читайте у Facebook  

Квитки онлайн на виставу "Різдвяна рукавичка" тут