Театр онлайн: переглядайте мюзикл "Бременські музиканти"

Найближчі вистави

Занудьгували на карантині? Замок на горі хоче подарувати сміх та радість своїм маленьким та дорослим глядачам! Цей подарунок ми підготували для вас на перші травневі вихідні - 2 та 3 числа! 

На вас чекає чудовий мюзикл для всієї родини "Бременські музиканти". Не відмовте собі у такому задоволенні: пережити події відомої казки та насолодитися прослуховуванням улюблених шлягерів. А якщо ваша дитина ще не знайома з відомим квартетом музикантів зі славного німецького міста Бремен, то тим паче не вагайтеся – вмикайте у будь-який зручний для вас час (а може навіть і не один раз) запис спектаклю. 2 та 3 травня на нашому каналі YouTube з'явиться посилання для перегляду вистави. 

А подарують вам виставу онлайн наші чудові артисти: Роман Молодій, Валентина Корсунська-Марченко, Юрій Фарафонов, Юрій Хетчиков, Юрій Друпп, Руслан Драпалюк, Вадим Доценко, Олексій Побоков, Євген Огородній, Вікторія Огородня, Ліана Хобелія-Забродіна, Лідія Шевченко

Слідкуйте за нашими новинами, бережіть себе і своїх рідних. Відвідуйте театр безпечно. Дивіться онлайн. Пам'ятайте про Замок на горі. Поширюйте позитивні емоції. Будемо вдячні за онлайн оплески.

#ЗалишайсяВдома