Театр онлайн: напиши, яким актором ти хочеш стати та візьми участь у репетиції разом з артистами театру

Найближчі вистави

Йшов сьомий день карантину. Шкільні підручники вкрилися шаром пороху, обличчя класного керівника почало призабуватися... А наш театр вже встиг провести конкурс дитячих малюнків та обрати 9 щасливчиків, які виграли унікальну екскурсію за лаштунки театру (звісно, після карантину).

Отже, час настав для нового конкурсу.

Так вийшло, що березень - найтеатральніший місяць року. 21 березня ми святкуємо Всесвітній день лялькаря, 27 березня - Міжнародний день театру. Цього року ми не зможемо відзначати ці дати в режимі реального часу, АЛЕ можемо влаштувати фан онлайн.

Для цього ми готуємо цікаві оповідки від працівників нашого театру, як так трапилося, що вони стали частиною нашого Замку на горі та присвятили своє життя мистецтву. А від наших юних театралів ми чекаємо розповіді (увага, релакс - це не шкільний твір!):

✅ чи хочуть вони стати актором або акторкою

✅ якщо так, то які ролі мріють зіграти

✅ які міста та театри мріють відвідати з гастролями

✅ чого очікують від цієї професії

Ми чекаємо на ваші історії до 20 березня до 18:00 на пошту panidariya@gmail.com та puppettheatre@ukr.net або публікуйте їх на своїх сторінках у Facebook та Instagram із хештегом #ЗамокЗаВамиСумує та #Театронлайн

Переможці конкурсу (незалежно від віку) матимуть змогу відчути себе реальними артистами та долучитися до справжньої репетиції з акторами нашого театру та керівником музичної частини Оленою Яцкулинець (Elena Radko) і репетитором з балету Анною Кийко (Анна Кийко). На вас чекатимуть розспівування, вокалізи, розтяжки, па та безліч цікавих професійних вправ під орудою першокласних театральних педагогів та в затишному колі колег-акторів.

Ну, традиційно - на забувайте їсти фрукти, ретельно мити руки, не вередувати та слухатися батьків (незалежно від вашого віку) 😍. Хороший настрій та почуття гумору - запорука міцного здоров'я та відмінного самопочуття.

Пам'ятайте #ЗамокЗаВамиСумує