Конкурс на заміщення вакантних посад

Найближчі вистави

Театрально-видовищний заклад культури «Київський академічний театр ляльок» відповідно до Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури, затвердженого Нака¬зом Міністерства культури України 01.07.2016 р. № 497, оголошує конкурс на заміщення ва¬кантних посад:


Завідувач трупи
Кваліфікаційні вимоги:
Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (мпеціаліст, бакалавр). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією помічника художнього керівника (головного режисера) для спеціаліста – не менше 3 років, бакалавра – не менше 5 років.
Претенденти на цю посаду повинні знати:
Чинне законодавство в галузі культури та мистецтва; творчо – виробничий процес роботи театру; систему та умови оплати праці працівників театру; основи режисури та акторської майстерності; основи економіки, організацію праці та управління; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці та протипожежного захисту.

Керівник музичної частини
Кваліфікаційні вимоги до претендентів:
Повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст). Післядипломна освіта в галузі управління. Стаж роботи за професією не менше 3 років.
Претенденти на цю посаду повинні знати:
чинне законодавства в галузі культури і мистецтва; специфіку музичної роботи; теорію та практику оркестрового та хорового диригування; класичну і сучасну музику; основи інструментовки; досвід музичної роботи вітчизняних і світових закладів культури; методи вокально – педагогічної роботи; основи економіки та організацію праці та управління виробництвом; правила внутрішнього трудового розпорядку; основи авторського та трудового права; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Артист-ляльковод вищої категорії
Кваліфікаційні вимоги до претендентів:
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста – ляльковода (театру ляльок) I категорії не менше 3 років.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги:
Яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру; добре володіння технікою ляльководіння.


Артист – ляльковод першої категорії
Кваліфікаційні вимоги до претендентів:
Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією артиста – ляльковода (театру ляльок) IІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги:
Яскрава творча індивідуальність, професійна майстерність і висока кваліфікація, виконання відповідальних ролей у виставах театру; добре володіння технікою ляльководіння.

Звукорежисер вищої категорії
Кваліфікаційні вимоги до претендентів:
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією звукорежисера театрально – видовищного підприємства І категорії не менше 3 років.

Заступник завідувача художньо-постановочною частиною
Кваліфікаційні вимоги до претендентів:
Повна або базова вища освіта (магістр, спеціаліст, бакалавр). Стаж роботи за професією: для магістра – не менше 1 року, спеціаліста – не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років. Не повна вища освіта (молодший спеціаліст), стаж роботи за професією:– не менше 4 років. Професійно-технічна освіта, зі стажем роботи на посаді керівника художньо-постановочної частини не менше 5 років.
Претенденти на цю посаду повинні знати:
Організацію творчо-виробничого процесу; організацію монтування і проведення вистав (програм); техніку і технологію виготовлення декорацій, меблів, реквізиту, тощо; властивості та специфіку фактури матеріалів, що застосовуються у театральному виробництві; правила зберігання і транспортування декорацій; специфіку творчої роботи; економіку та організацію праці та управління виробництвом; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

Претенденти на вакантні посади повинні подати наступні документи:
-    заяву про участь в конкурсі у довільній формі;
-    особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
-    копію документа, що посвідчує особу;
-    копію трудової книжки (за наявності);
-    копію документа про освіту за відповідною спеціальністю;
-    творче резюме, портфоліо.


Документи приймаються до 17 липня 2024р. включно за адресою:
м.Київ, вул.Грушевського, 1А, каб.303.

Конкурс на заміщення вакантних посад відбудеться 18 липня 2024р. о 12:00 в приміщенні театру.
Телефон для довідок: (044) 278-05-66