Готується прем'єра вистави "Мауглі"

Найближчі вистави

Новий 2019 рік тільки-но розпочався, а наш театр вже готує нові прем'єри. Цього року ми плануємо порадувати глядачів новою виставою "Мауглі" за казковою оповіддю видатного англійського письменника Р. Кіплінга. На кону нашого театру оживатиме фантастичний світ джунглів, де живуть неймовірно мудрі, але разом з цим і експресивні тварини. Ну, хто ж з нас не впізнає старого вовка Акелу, граціозну пантеру Багіру, суворого ведмедя Балу, врівноваженого змія-полоза Каа, хижого тигра Шер-Хана та його боягузливого посіпаку шакала Табакі? Як ми пам'ятаємо, пануватиме над цим світом тварин людина на ім'я Мауглі - юнак, який виріс у вовчій зграї. 

Творчий колектив планує втілити цю виставу в екзотичному стилі стародавньої кудьтури Індії, використавши традиційні статичні та динамічні картини тіньового театру Бенгалії та Раджастану. Це занурить глядачів у таємничу, майже містичну атмосферу обрядового дійства, виконуватимуть яке актори нашого театру. 

Вистава оповідатиме про одвічні людські цінності, про вірність, мужність, силу духу та відвагу, про повагу до старших та вшанування традицій і закону. Ці моральні якості та вчинки цінуються і по сьогодні, а надто - у дикому світі природи.

Прем'єра вистави планується у липні 2019 року. Слідкуйте за афішами та анонсами. А поки є час перечитати твори Р. Кіплінга "Книга Джунглів" та "Друга книга Джунглів".