Фестивалимо далі: наша черга підкорювати Брест (беремо участь у ХХІІІ Міжнародному театральному фестивалі "Бєлая вєжа")

Найближчі вистави

Наш театр не зупиняється. Ви тільки-но уявіть: не встигли ми завершити наш ІІ Київський міжнародний фестиваль театрів ляльок "pUp.pet", як наступного ж дня ми дружньо вирушили до міста Брест (Білорусь) yна ХХІІІ Міжнародний театральний фестиваль "Бєлая вєжа". Прибувши до славного міста Брест, ми майже одразу ж опинилися на сцені, готуючися до показів вистав. А представити міжнародній спільноті тетральних діячів ми змогли аж дві вистави:

14 вересня о 20:00 виставу для дорослого глядача "Як загинув Гуска". 
15 вересня о 10:00 виставу направлення "бебі театр"  "Каляки-Маляки".

Шляхом професійного відбору експертна рада фестивалю сформувала різнопланову репертуарну афішу. У фестивалі візьмуть участь драматичні, лялькові, пластичні, а також дитячі і юнацькі театри з 10 країн світу.
У програму фестивалю включено 26 вистав від 25 театральних колективів.
Показ вистав відбудеться 8-ма мовами: українською, російською, польською, а також англійською, арабською, вірменською, литовською. 

Детальніше про фестиваль читайте тут...

Творчість у режимі нон-стоп надихає, окриляє та надає віри в те, що мистецтво (а ще й в поєднанні з мандрами), воно дійсно безмежне. По поверненнню з Білорусі ми із задоволенням ступимо на сцену рідного театру та розпочнемо готувати нові звершення для вас, наші глядачі.

І як кажуть тут, у Білорусі, до споткання, тобто до зустрічі!