Чекаємо на "pUp.pet" у 2021!

Найближчі вистави

В столичному Кийові 
В країні чудовій 
На високій, крутій горі 
Замок є казковий. 
Ой, у Замку на горі 
Свято превелике - 
Позʼїжджалися лялькарі 
Та й з усього світу! 

Вже тричі наш славний Київ чув цю чудову пісню-гімн одного з наймасштабніших фестивалів столиці - фестивалю театрів ляльок "pUp.pet"! 

Протягом 2017-2019 років гостинністю, щирістю, талантом та мистецьким азартом лялькарів Замку на горі були вражені більше, ніж 30 країн світу (Хорватія, Бельгія, Іспанія, Колумбія, Сербія, Китай, Угорщина, Литва, Франція, Білорусь, Італія, Іран, Польща, Швеція, Грузія, Японія, Німеччина, Угорщина, Естонія, Бразилія, Туніс, Ісландія, США, Словенія, Латвія, Аргентина, Болгарія, Канада, Чилі, Ірландія, Португалія, Туреччина) - всі-всі учасники нашого славного фестивалю. 

Чого лише варті наші щорічні театралізовані паради та феєричні відкриття з нагоди початку фестивалю! У 2017 ми разом вшановували велич та красу нашого міста перформансом під відкритим небом "Легенда про Київ", у 2018 році - вирушали до космосу на чолі із шестиметровим Буратіно, у 2019 - карколомно крокували Хрещатиком, драйвово витанцьовуючи на головній вулиці країни. 

Ми хочемо, щоб ви зберегли найкращі емоції та враження від наших щорічних лялькових зустрічей, адже цього року ми вимушені відкласти проведення фестивалю. Зовсім на трошки. До 2021 року. А вже у 2021 наш "pUp.pet" прозвучить ще сильніше, ще крутіше, ще ляльковіше. Звичайно, з вашою щирою підтримкою!  

Чекаємо на "pUp.pet" у 2021!